Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Ajuntament - Seu Electrònica

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Alta al registre de participació ciutadana

El Registre de Participació Ciutadana recull aquelles persones amb drets reconeguts en el Reglament de Participació Ciutadana.

Si estàs empadronat al municipi formes part del registre de forma automàtica.

Si estàs vinculat al municipi, bé perquè hi tens una segona residència o bé perquè hi has nascut, has d'inscriure't al registre aportant la documentació necessària. En el cas de les segones residències cal acreditar-les (registre de propietat o contracte de lloguer i llibre de família o declaració jurada per aquells que no sou titulars de la propietat o del contracte de lloguer).


El pot fer

Qualsevol persona major de 16 anys que tingui una vinculació amb el municipi, bé perquè hi té una segona residència, bé perquè hi hagi nascut.

Termini

Durant tot l’any, quan la persona major de 16 anys que acrediti haver nascut al municipi o tenir una casa de segona residència vulgui gaudir dels drets que atorga el reglament de participació ciutadana.

Obligacions econòmiques

No té cost.

Normativa

Reglament de Participació Ciutadana.

Com iniciar el tràmit


Presencial

Observacions

Tot i que cal fer aquest tràmit presencialment, per evitar-vos una primera visita a l’Ajuntament, podeu descarregar-vos les instàncies.

On es fa

Ajuntament

  • En cas d'acreditar el naixement al municipi cal presentar el DNI.
  • En cas d'acreditar disposar d'una casa de segona residència, a més de les corresponents fotocòpies del D.N.I de totes les persones interessades d'un mateix habitatge, caldrà presentar un justificant acreditatiu de la residència, el llibre de família o en el seu cas una declaració jurada al·legant la residència en l'habitatge en qüestió.
  • Instància per a segones residències.
  • Instància per a nascuts a Figaró-Montmany.


Informació relacionada

Documents

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona